В Онуфріївці придбали квартиру для дитини-сироти

Грудень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 594 | Коментарі: 0

Голова Онуфріївської райдержадміністрації Сергій Самородченко та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Залюбовська вручили ключі та право власності від квартири дитині-сироті Ользі Зінченко.

Житло для дівчини придбано в Онуфріївці за кошти субвенції з державного бюджету. Вартість однокімнатної квартири площею 34,1 кв.м. становить 176,2 тис. грн.

"Завдячуючи ініціативі Президента України Петра Порошенка, ми маємо унікальну можливість забезпечити власним житлом дітей-сиріт. Отримавши кошти із державного бюджету ми придбали одну квартиру, ще дві квартири буде придбано до кінця поточного року. Це свідчить про відповідальність усіх гілок влади, які працюють в країні і на територіях як Онуфріївського району так і Кіровоградської області", - зазначив Сергій Самородченко.

За матеріалами Онуфріївської РДА 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool