В Онуфріївці місцевим мешканцям нагадали про загрози відкритих водойм

Серпень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 622 | Коментарі: 0

Статистика нещасних випадків на воді тривожить суспільство протягом усього року. Незалежно від пори року, людей тягне до води, адже це так приємно – відпочити на березі, або поплавати чи порибалити. 

Проте не лише добро несе людині вода, як будь-яка стихія, вона невблаганна до тих, хто нехтує елементарними заходами безпеки.

Саме про ці речі 30 серпня розмовляли фахівці Управління та Онуфріївського районного сектора У ДСНС в області з мешканцями селища, яких зустріли біля місцевої водойми.
Кожен особисто відповідає за власну безпеку та безпеку своїх дітей, перебуваючи біля води. На жаль, не так часто встигають врятувати тих, хто тоне. Адже лічених хвилин досить, щоб стихія поглинула людину. Тому варто кожного разу, ступаючи у воду, пам’ятати про те, що цей крок може бути останнім у житті.

Щоб підкріпити свої слова наочністю, рятувальники роздавали людям листівки із правилами поведінки на воді.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool