В Онуфріївському районі сапери ДСНС знищили 2 вибухонебезпечні предмети

Травень 05, 2020 | Новини | Переглядів: 742 | Коментарі: 0

4 травня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Кіровоградській області знищено мінометні міни калібру 82 мм.

Напередодні небезпечні знахідки було виявлено в Онуфріївському районі поблизу с. Вишнівці та по вул. Петропавлівська с. Попівка під час проведення громадянами земляних робіт. На щастя, громадяни не стали чіпати небезпечні знахідки, а викликали фахівців. До приїзду рятувальників місце виявлення вибухонебезпечних предметів взяли під охорону співробітники Національної поліції.

4 травня групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Кіровоградській області знищено мінометні міни калібру 82 мм.

Фахівці ДСНС вилучили та знищили боєприпаси шляхом контрольованого підриву. Під час обстеження території інших ВНП виявлено не було.

Шановні громадяни! Повсякчас існує ймовірність виявити вибухонебезпечний предмет, що, пролежавши багато років у землі, не втратив своєї руйнівної сили. Головне правило у такому випадку: не чіпати! Викличте рятувальників та зачекайте їх неподалік від місця знахідки.

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool