В Олександрійську центральну районну лікарню надійшло нове обладнання та інвентар

Березень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Для потреб Олександрійської центральної районної лікарні за кошти районного бюджету придбано медичне устаткування для діагностики та лікування, а також м'який інвентар для підвищення комфорту під час перебування пацієнтів у медичній установі.

Зокрема, за 110 тисяч гривень для анестезіології був придбаний кисневий концентратор для інтенсивної терапії, ще один кисневий концентратор придбали для акушерського відділення за 79,5 тисячі гривень.

Гінекологічне відділення ЦРЛ поповнилось високочастотним електрохірургічним апаратом ЕХВЧ-120 "Надія" за суму 32,8 тисячі гривень. Крім того, лікарня придбала багатофункціональну медичну каталку для реанімобіля за 18 тисяч гривень та м'який інвентар на суму 81 тисяча гривень (подушки, простирадла, рушники та ін.).

Кошти на вказане обладнання та інвентар виділили з районного бюджету під час чотирнадцятої сесії районної ради, яка відбулась 23 грудня 2016 року.

За матеріалами веб-сайту Олександрійської РДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool