В Олександрійському районі відбувся рейд

Липень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

4 липня рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії провели роз’яснювальну роботу з громадянами щодо необхідності дотримання правил пожежної безпеки у лісових масивах.

Зокрема усім, з ким фахівці Служби порятунку поспілкувались сьогодні, вони розповіли про статистику пожеж у природних екосистемах та зазначили, що найчастіше причиною масштабних загорянь є людська недбалість та байдужість.

Рятувальники наголошували, що незважаючи на суху спекотну погоду, громадяни, порушуючи правила поведінки в лісі, розводять багаття та можуть необачно кинути непогашений недопалок цигарки чи сірник. Багато не потрібно, щоб запала суха рослинність чи хвойний настил у лісі, а наслідки від таких пожеж природа заліковує довгі роки. Слід пам’ятати, що в період високої пожежної небезпеки взагалі заборонено запалювати вогонь у лісах, посадках, лісопарках тощо.

На завершення розмови, щоб правила поведінки в лісі краще відклались у підсвідомості громадян, рятувальники роздали тематичні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool