В Олександрійському районі відбувся рейд (ФОТО)

Липень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1641 | Коментарі: 0

28 липня рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії здійснили широку роз’яснювальну роботу серед мешканців Олександрійського району щодо правил поведінки у літній період.

Зокрема фахівці Служби порятунку провели бесіди профілактичного характеру з населенням сіл Щасливе, Шарівка, Червона Кам’янка, Ульяновка, Світлопілля.

Рятувальники розповідали людям про ті заходи, вживаючи яких, можна звести до мінімуму ймовірність пожежі в домі: контролювати справність електропроводки та побутових приладів, що живляться електроенергією, слідкувати за дітьми та ховати від них сірники, а також легкозаймисті суміші та речі, не палити в ліжку, особливо в нетверезому стані. Крім того, не варто в таку спеку палити сміття, бур’яни на власному обійсті. А за випалювання пожнивних залишків, розпалювання багать на полях, знищення чи пошкодження рослинного світу передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Також вогнеборці попереджали громадян про можливість випадково натрапити на застарілі боєприпаси часів Другої світової війни та розповідали, як правильно діяти в такому випадку.

Однією із дієвих форм профілактики пожеж є виступи перед трудовими колективами, коли рятувальники зосереджують увагу працівників підприємств та організацій на правилах пожежної безпеки не лише у побуті, але й на робочому місці. Така робота була проведена фахівцями Олександрійського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області перед колективами ТОВ «Завод підйомно-транспортного устаткування «Віра-Сервіс Інтермарш», управління культури і туризму Олександрійської міської ради, комунального закладу «Олександрійський онкологічний диспансер», управління житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування, управління дозвільно-погоджувальних процедур та адміністративних послуг Олександрійської міської ради.

Завершують свої бесіди чи виступи рятувальники традиційно – роздають листівки тематичного змісту, щоб правила безпеки краще були засвоєні громадянами.

Прес-служба У ДСНС в області

28 липня рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії здійснили широку роз’яснювальну роботу серед мешканців Олександрійського району щодо правил поведінки у літній період.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool