В Олександрійській ЦРЛ запрацювало кардіологічне відділення

Січень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 763 | Коментарі: 0

Нещодавно в Олександрійській ЦРЛ відкрили сучасне кардіологічне відділення. Голова Олександрійської РДА Богдан Куруп побував у відділенні та оглянув обладнання, придбане протягом минулого року.

З новаціями медзакладу керівника району ознайомила головний лікар ЦРЛ Валентина Гарагуля, яка зазначила, що нове відділення створене на базі терапії і розраховане на 15 ліжок. Очолив його досвідчений лікар-кардіолог з 20-річним стажем Павло Куниця.

Протягом року на сесіях Олександрійської райради депутатський корпус виділяв кошти на придбання необхідного медобладнання і покращення роботи районної кардіослужби. Таким чином, закупили два сучасні кардіомонітори, електрокардіограф, глюкометри та систему відеоспостереження, а також кисневий концентратор, кілька медикаментозних дозаторів, тонометри, пульсометри та інше обладнання, що є нагальним для надання хворим кардіологічної допомоги. У планах медзакладу – придбання для нового відділення ангіографа.

За інформацією веб-сайту Олександрійської РДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool