В Олександрії завершують будівництво сучасного асфальтного заводу

Травень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 786 | Коментарі: 0

Завод потужністю 180 тонн на годину будує дорожньо-будівельне підприємство ТОВ "АВТОДОР" з Чорноморська. 

Він буде обладнаний повним комплексом необхідного устаткування, що забезпечує приготування будь-яких видів асфальтобетонної суміші. Тут працюватимуть 15 осіб. Запуск заводу заплановано на початок червня.

Із ходом будівельних та монтажних робіт ознайомився голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, перебуваючи з робочою поїздкою в Олександрійському районі.

"В питанні будівництва доріг нам важливо мати крім фінансових ще й технічні можливості. Це - наявність сипучих матеріалів, бітуму, обладнання та асфальтних заводів. Минулого року ми працювали із заводом з обласного центру. Наприкінці 2017 року введено в експлуатацію завод на межі Кіровоградської та Черкаської областей. За два тижні відкриється іще один такий сучасний завод в Олександрії. Відповідно отримаємо більше можливостей виробляти асфальт і зможемо вчасно виконувати завдання з ремонту доріг, – зазначив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool