В Олександрії затримали грабіжника

Серпень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 642 | Коментарі: 0

 Повідомлення про пригоду надійшло до Олександрійського відділу поліції 5 серпня близько 10 години по лінії «102». Невідома особа на території місцевого ринку відібрала гроші та мобільний телефон у 30-річної місцевої жительки.

На місце прибули працівники групи реагування патрульної поліції, які, завдяки злагодженим діям та допомозі громадян, встановили місцезнаходження особи, причетної до скоєння кримінального правопорушення.

 Нині жінку затримано в порядку статті 208 КПК. Нею виявилася уродженка Кривого Рогу Дніпропетровської області, яка раніше притягувалася до відповідальності за скоєння крадіжок.
 Речові докази вилучено.
 Працівниками поліції розслідується кримінальне провадження за ч.2 статті 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Поліцейські перевіряють особу на причетність до скоєння подібних злочинів.

Сектор комунікації поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool