В Олександрії за гарячими слідами було затримано підозрюваного у розбійному нападі

Серпень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 585 | Коментарі: 0

За інформацією правоохоронців чоловік, застосувавши фізичну силу, відкрито заволодів майном 28-річного олександрійця та втік.

«Повідомлення про вчинення кримінального правопорушення в одному зі скверів міста надійшло до Олександрійського відділу поліції вдень 14 серпня.

Невідомий, нанісши кілька ударів, заволодів барсеткою з грошима та телефоном потерпілого. Правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди. – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Хвостов. На пошуки зловмисника були задіяні всі наряди груп реагування патрульної поліції, які працюють в місті, і вже за кілька годин, за прикметами, підозрюваного було затримано. Ним виявився 24-річний раніше судимий місцевий житель».

Особу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Наразі поліцейські розслідують кримінальне провадження, розпочате за ч.1. ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій», санкцією якої за ці дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції
Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool