В Олександрії відбувся профілактичний рейд

Листопад 09, 2018 | Новини | Переглядів: 719 | Коментарі: 0

Роз’яснювальна робота серед громадян різного віку та соціального статусу є одним із дієвих превентивних методів щодо запобігання пожежам та іншим надзвичайним подіям чи ситуаціям.

Під час розмов із людьми рятувальники намагаються донести до свідомості якомога більшого числа мешканців житлових масивів важливість дотримання правил пожежної безпеки.

9 листопада провели роз’яснювальну роботу рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії. Головне, про що просили пам’ятати фахівці Служби порятунку людей: не нехтувати простими, але життєво важливими заходами безпеки повсякчас – як вдома, так і на робочому місці або під час відпочинку. Не завадить зайвий раз упевнитись у справності побутових електричних мереж та приладів, перевірити, чи сірники та легкозаймисті речовини надійно сховані від дітей, не палити сміття, не курити в ліжку. Якщо дотримуватись цих правил, то у більшості випадків пожежа у домівках не виникне.

Також восени продовжують з’являтьсь з-під землі небезпечні знахідки – застарілі боєприпаси часів Другої світової війни, тому варто знати правила поведінки у такому випадку. Ці та інші застереження викладені у листівках, що рятувальники завжди роздають громадянам під час профілактичних заходів.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool