В Олександрії відбувся перший етап Всеукраїнського конкурсу серед юних науковців

Січень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

На базі навчальних закладів міста Олександрії пройшов І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук учнівської молоді (МАНУМ), який є головним показником роботи за рік.

Мета конкурсу – пошук талановитої молоді, її професійна орієнтація та залучення широкого кола старшокласників до наукової роботи.

У конкурсі взяли участь члени наукових товариств, учні загальноосвітніх та вищих навчальних закладів (І-ІІ рівнів акредитації) Олександрії, слухачі та дійсні члени Кіровоградської МАНУМ.

Конкурс-захист проходив у наукових секціях МАН: авіа та ракетобудування; екологічно безпечних технологій; науково-технічної творчості та винахідництва; технологічних процесів, перспективних технологій та ресурсозбереження, інформатики, географії, історичного краєзнавства, історії, правознавства, німецької, іспанської, англійської, російської та української мов; літературної творчості, мистецтвознавства, хімії, біології, екології, валеології та медицини.

Із представлених на конкурс 261 роботи – 120 визнано кращими. Їх рекомендовано для участі у наступному етапі конкурсу-захисту, який проходитиме у лютому 2017 року у місті Кропивницькому.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool