В Олександрії відбулось профілактичне відпрацювання міста

Січень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 723 | Коментарі: 0

30 січня відбулось профілактичне відпрацювання м. Олександрія рятувальниками місцевого пожежно-рятувального підрозділу.

Головна мета превентивних заходів – нагадати, а хто не знає – розповісти про важливі правила, дотримання яких мінімізує ймовірність надзвичайних подій, що можуть трапитись з кожним.

Три головні акценти ставлять рятувальники у своїх розмовах із людьми різного віку: особливості пожежної безпеки під час опалювального сезону, правила поведінки на вулиці взимку та загальні правила безпеки у побуті. Усі правила на ці теми викладені в листівках, які громадяни отримують від рятувальників.

Так, фахівці Служби порятунку на власному досвіді знають, які причини можуть призвести до пожежі, тому нагадують громадянам про те, що пожежа може трапитись у багатому та бідному помешканні, у людей відповідальних та тих, хто нехтує правилами. Тому варто повсякчас пам’ятати про це і потурбуватись про безпеку у власному помешканні: перевірити всі системи опалювання (газові, електричні, пічні) на справність, не перевантажувати електромережу, відремонтувати чи замінити розетки, шнури, штепсельні вилки у побутової техніки, не курити в ліжку, тримати горючі предмети чи суміші у недоступному для дітей місці.

Стосовно поведінки на вулиці, рятувальники радять запобігати переохолодженню, триматись подалі від небезпечної зони падіння бурульок, не виходити на лід на відкритих водоймах.

Але головне – бути відповідальним перед самим собою за власне життя та здоров’я.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool