В Олександрії виборча комісія визначилась з порядком партій у виборчому бюлетені

Жовтень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1215 | Коментарі: 0

Олександрійська міська виборча комісія провела жеребкування для встановлення порядку розміщення місцевих організацій політичних партій у виборчому бюлетені. Жеребкування відбулося на засіданні комісії 6 жовтня.

У жеребкуванні взяли участь 10 місцевих організацій політичних партій: «Радикальна партія Олега Ляшка», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», «Опозиційний блок», «Свобода», «Наш край», «Відродження», «Сила людей», «УКРОП» та «Об’єднання «Самопоміч». Їхніх представників олександрійська виборча комісія зареєструвала кандидатами в депутати до міської ради.

Жеребкування відбулося за допомогою барабану з номерками, який крутив один із членів виборчої комісії. Жереб витягували представники місцевих політичних осередків, які були запрошенні на засідання виборчої комісії.

За результатами жеребкування місцеві організації партій, від яких були зареєстровані кандидати в депутати до Олександрійської міської ради, у виборчому бюлетені розташовуватимуться у такому порядку:
1. Партія «Об’єднання «Самопоміч»
2. Партія «Сила людей»
3. Партія «Відродження»
4. Партія ВО «Свобода»
5. Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність»
6. «Радикальна партія Олега Ляшка»
7. Партія «Наш край»
8. Партія «Опозиційний блок»
9. Партія «Партія «Об’єднання патріотів – УКРОП»
10. Партія «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Відповідно до пункту 7 Статті 74 Закону України «Про місцеві вибори» назви місцевих організації партій, кандидати від яких зареєстровані відповідною територіальною виборчою комісією в багатомандатному виборчому окрузі, розміщуються у виборчому бюлетені в порядку черговості, визначеної шляхом жеребкування.

Представництво громадської мережі ОПОРА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool