В Олександрії спіймали юнаків, які незаконно заволоділи автомобілем

Лютий 27, 2018 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

На чужому авто хлопцям не вдалося далеко втекти від місця злочину. Поліцейські з’ясовують усі обставини події.

У ніч на понеділок, о першій годині, в місті Олександрія наряд поліції охорони на логістичний пристрій «ЦУНамі» отримав повідомлення про те, що з подвір’я приватного будинку було скоєно угон автомобіля вітчизняного виробництва.

Поліцейські виїхали за вказаною адресою та почали відпрацювання прилеглої території. Неподалік, між багатоповерхівками, правоохоронці помітили легковик, який за описом був схожий на викрадений.

Поліцейські наздогнали та зупинили автомобіль. В салоні транспортного засобу виявилося розбитим вікно з боку водія та знаходилося двоє юнаків.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Олександрійського відділу поліції. Особи порушників встановили, ними виявилися місцеві мешканці, 19 та 18 років.

За цим фактом проводиться перевірка, наразі зловмисникам інкримінують правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 289 Кримінального Кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

За матеріалами
управління поліції охорони
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool