В Олександрівці діти вивчатимуть хімію за допомогою сучасних технологій

Серпень 29, 2017 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

Напередодні нового навчального року голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко відвідав Олександрівське НВО №1.

У цьому навчальному закладі значну увагу приділяють викладанню хімії. Для цього тут обладнано спеціалізовану хімічну лабораторію, для якої було придбано витяжну шафу, демонстраційний стіл, інтерактивну дошку, проектор, ноутбук та нові меблі – на загальну суму майже 230 тис. грн.

Варто зазначити, що під час літніх канікул діти не полишають свою школу, і з цікавістю проводять вільний час у кабінеті хімії. Разом із викладачем вони працюють над різними дослідами, оволодіваючи новими знаннями з улюбленого предмету.
Після спілкування з юними дослідниками, Сергій Кузьменко передав у подарунок для школи сертифікат на демонстраційну таблицю Д.І.Менделєєва.

За допомогою сучасного навчального обладнання учні зможуть оперативно визначати такі параметри, як атомний номер та інші значення кожного хімічного елементу, що сприятиме підвищенню рівня їх знань з хімії, а також формуванню додаткових навичок з використання інформаційних технологій.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool