В Олександрівському ВЦ -104, що на Кіровоградщині, з’явилися особливі птахи.

Жовтень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1140 | Коментарі: 0

Сільськогосподарське підприємство Олександрівського ВЦ-104, що на Кіровоградщині вже майже п’ять місяців займається вирощуванням особливої птиці - перепела.

Без перебільшення цих птахів можна назвати особливими, адже вони споживають тільки екологічно чисту їжу, виключно натуральні корми, живуть при відповідній температурі, тому їх м'ясо і яйця екологічно чисті.
Розводити перепелів почали із закладки інкубатора, і результат все ж таки є.
За п’ять місяців на світ з’явилося 120 перепеленят. Протягом серпня та вересня місяців ці птахи знесли 865 яєць, які було реалізовано населенню Олександрівщини.
Ті, хто купували яйця в сільськогосподарського підприємства Олександрівського виправного центру №104, стали його постійними клієнтами і дякують за покращення здоров’я, адже маленьке перепелине яйце у кілька разів перевершує куряче за вмістом вітамінів, мікроелементів, амінокислот. У перепелиних яйцях присутній практично весь необхідний людині набір біологічно активних речовин, мінералів і мікроелементів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool