В Олександрівському виправному центрі відбулись навчально-методичні збори (ФОТО)

Червень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

14.06.2013 року на базі Олександрівського виправного центру управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області ( № 104) відбулися навчально - методичні збори із заступниками начальників установ області з комунально – побутового забезпечення під керівництвом начальника сектору ресурсного забезпечення управління майора внутрішньої служби Ігоря Мулявки.

Під час проведення зборів було оглянуто об’єкти комунально – побутового призначення: кімнати короткострокових та тривалих побачень, гуртожитки для проживання засуджених, їдальню для засуджених, лазне – пральний комплекс, овочесховища.
В їдальні для засуджених було проведено контрольно – показове приготування їжі, метою якого було практичне заняття із завідуючими їдальні та штатним персоналом їдальні організації харчування засуджених в установах.
Після завершення обходу було проведено нараду на якій обговорювалися питання покращення комунально – побутових умов тримання засуджених та харчування засуджених. Особлива увага зверталася на проведення поточних ремонтів обєктів комунально – побутового призначення та підготовку установ області до роботи в осінньо – зимовий період 2013 – 2014 років.

В Олександрівському виправному центрі відбулись навчально-методичні збори (ФОТО)

Головний спеціаліст СР та ІЗ управління ДПтС України в Кіровоградській області майор внутрішньої служби Юлія Шпильова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool