В Олександрівському районі завершуються роботи по поточному середньому ремонту місцевих доріг

Вересень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

На поточний момент проведено ремонтні роботи на автомобільних дорогах Кропивницький – Михайлівка (вихід на автодорогу Н-01), Олександрівка- Медведівка (межа Черкаської області), Букварка – до автодороги Н-14 – Єлизаветградка, Красносілка – Родниківка та Любомирка – Вищі Верещаки (вихид на автодорогу Цвітне – вихід на автодорогу Н-01). 

Всього використано коштів дорожного фонду у сумі більш ніж 6 млн. грн. та відремонтовано більш ніж 3 км окремих ділянок зазначених автомобільних доріг.

Наразі проводяться ремонтні роботи на відрізку автошляху Олександрівка – Омельгород – Михайлівка, де планується освоїти більш ніж 2,7 млн. грн. коштів дорожнього фонду та провести ремонт зазначеної автомобільної дороги між населеними пунктами Ясинове та Омельгород протяжністю 0,8 км.

Роботи по ремонту доріг місцевого значення проводяться працівниками філії “Олександрівський райавтодор” та ТОВ БК “Інвест Трейдинг”, які були визначені виконавцями робіт за результатами тендерних процедур.

Олександрівська РДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool