В Одесі залізничники провели спортивні змагання з міні-футболу та шашок

Грудень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

Наприкінці минулого тижня в Будинку фізкультури ДФСК «Локомотив» пройшов турнір Одеської залізниці з міні-футболу серед найкращих футбольних команд магістралі та змагання з шашок серед шахістів-залізничників

Обидва заходи було приурочено до 150-річчя підприємства.
У турнірі з міні-футболу взяли участь 7 команд, з працівників структурних підрозділів Одеської регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця». Головними арбітрами були Олег Войніков та Олексій Янгичер.

Відповідно до жеребкування, команди було розділено на групи. За результатами напруженої боротьби третє місце здобула команда учнів

Одеського центру професійного розвитку персоналу. За титул переможців у фінальному поєдинку змагалися спортсмени пасажирського вагонного депо Одеса-Головна з командою моторвагонного депо Одеса-Застава-1, однак останні перемогою поступилися. Таким чином, залізничники Пасажирського вагонного депо Одеса-Головна виграли турнір з міні-футболу.

Спортивні змагання з шашок теж зібрали немалу кількість учасників. Головним арбітром був колишній працівник залізниці та суддя національної категорії шашок та шахів Анатолій Малов.

За результатами ігор в командному заліку серед колективів Одеського регіону перше місце посіла команда локомотивного депо станції Одеса-Сортувальна, друге – команда Одеської дистанції сигналізації та зв’язку, третє – команда пасажирського вагонного депо Одеса-Головна.

В особистому заліку перші призові два місця дісталися працівникам локомотивного депо станції Одеса-Сортувальна: чемпіоном з шашок став Віталій Чернецький, а срібним призером – Сергій Мирза. Бронзовим призером став представник Одеської дистанції сигналізації та зв’язку Олексій Чорний.
Переможців змагань нагороджено кубками та дипломами.

Прес-центр Одеської залізниці
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool