В Одесі клієнт ПриватБанку «скрутив» грабіжника

Серпень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 863 | Коментарі: 0

В Одесі клієнт банку допоміг затримати грабіжника-невдаху, який намагався отримати гроші за допомогою кухонного ножа.

Як повідомила Служба безпеки ПриватБанку, в понеділок о пів на другу дня в одне з одеських відділень банку зайшов невідомий, який кілька хвилин вивчав роботу відділення, після чого вихопив з кишені звичайний кухонний ніж і схопив одну з жінок у черзі до каси. Голосно вигукуючи «Це пограбування!», грабіжник приставив ножа до жінки та попрямував до каси.

Грізний вигляд злочинця зовсім не злякав одного з клієнтів банку, 32-річного Романа, який без зволікання вибив ніж із рук злочинця, уклав його на підлогу та тримав до прибуття наряду поліції. Завдяки своєчасній реакції касирів, наряд охоронної компанії прибув через кілька хвилин після спрацювання «тривожної кнопки» та переправив злочинця в найближче відділення поліції. Грабіжник-невдаха виявився 18-річним жителем одного із сіл Болградського району Одеської області, який мабуть тепер продовжить свою освіту в тюремних стінах.

За фактом спроби пограбування банківського відділення відкрито кримінальне провадження. Клієнт, який допоміг убезпечити жінку та затримати грабіжника, отримає від ПриватБанку грошову премію.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool