В ОДА необхідно запровадити систему ключових показників ефективності,-Геннадій Зубко

Квітень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 814 | Коментарі: 0

В обласних державних адміністраціях маємо запровадити систему оцінювання ключових показників ефективності роботи (КРІs).

Зробити це - на рівні керівників, відповідальних за окремий напрям розвитку регіону.
Про це наголосив Віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час колегії у Рівненській ОДА.


Це рішення буде внесене до протоколу засідання Колегії ОДА для впровадження. За його словами, ідеться, насамперед, про прив’язку до планування роботи та оцінювання виконання завдань.
«Впровадження системи оцінювання КРІ дозволяє перейти від процесуального менеджменту до проектного, орієнтованого на результат. 
Результат роботи кожного керівника має бути пов’язаний із тим чи іншим показником напрямку соціально-економічного розвитку (інвестиційна привабливість регіону, рівень промисловості, темпи будівництва, фінансова спроможність тощо). Відтак, ефективність роботи керівника вимірюється динамкою цих показників й чітко оцифровується. Таку систему ми вже запровадили в Мінрегіоні» - наголосив Геннадій Зубко.

Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool