В облдержадміністрації обговорили питання залучення коштів з Держбюджету на реалізацію соціально важливих проектів

Січень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 803 | Коментарі: 0

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулась он-лайн нарада з керівниками територій щодо залучення коштів Державного бюджету в розвиток інфраструктури Кіровоградщини та на реалізацію соціально важливих проектів.

У нараді взяли участь начальник управління регіонального розвитку, містобудування та архітектори ОДА Вікторія Кулікова і начальник управління капітального будівництва ОДА Сергій Проненко.

Залучення інвестицій з Держбюджету дає можливість покращувати стан соціальної інфраструктури області – об’єктів освіти, охорони здоров'я, культури, спорту та сфери житлово-комунального господарства. Кошти також спрямовуються на будівництво доріг, виготовлення дозвільної документації тощо.

Нині є чотири основні джерела надходження інвестицій з Держбюджету місцевим бюджетам – Державний фонд регіонального розвитку, субвенція на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, субвенція на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, а також нове джерело – кошти державної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України».

Під час наради керівникам райдержадміністрацій, міськвиконкомів та об’єднаних територіальних громад було надано роз’яснення про умови формування та подання пакетів документів на реалізацію проектів, відсоток співфінансування з місцевих бюджетів, терміни подачі пропозицій, а також про нововведення у законодавстві та найпоширеніші проблемні моменти, які необхідно врахувати. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool