В області розвиватиметься зелений туризм (ФОТО)

Серпень 31, 2011 | Новини | Переглядів: 1477 | Коментарі: 0

Управлінням культури і туризму облдержадміністрації було проведено інформаційний прес-тур з метою популяризації на Кіровоградщині сільського зеленого туризму.

Представники засобів масової інформації та керівники туристичних підприємств області відвідали об’єкти зеленого туризму, розташовані у містах Кіровограді, Знам’янці, Олександрії, селищі Онуфріївка, у селах Успенка Онуфріївського району та Протопопівка Олександрійського району.
Учасники прес-туру отримали можливість ознайомитись із усіма перевагами відпочинку у сільській місцевості, відвідавши гостинні садиби «Вишивана хата» (господиня Р. Айвазовська), «Вербиченька» (господиня Н. Ляшко) та «Агап і Хайя» (господар М. Немченко).
Також вони відчули цілющі властивості озера Велика і Мала скелі в Олександрійському районі та відвідали страусину ферму в селі Успенка Онуфріївського району.

Джерело сайт ОДА , фото сайт ОДА.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool