В населених пунктах Кіровоградщини проведуть День благоустрою територій

Березень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

Під час щопонеділкової апаратної наради голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка директор департаменту житлово-комунального господарства Ольга Довжук наголосила, що в рамках проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою "За чисте довкілля" щорічно проводиться День благоустрою територій населених пунктів області.

Участь у заходах беруть колективи підприємств, установ, організацій, а також мешканці житлових мікрорайонів, студентська та учнівська молодь.

Ольга Довжук повідомила, що зазвичай зазначений захід проводиться щороку у третю суботу квітня, цього року цей день припадає на 15 квітня. Проте, у зв’язку із зверненням громадської організації «Lets do it, Ukraine» щодо проведення 29 квітня 2016 року всеукраїнської соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій «Зробимо Україну чистою разом!» Мінрегіон України підготував лист Кабінету Міністрів України стосовно перенесення Дня благоустрою територій населених пунктів на 29 квітня 2017 року. Після визначення остаточної дати проведення Дня благоустрою департаментом буде підготовлено проект доручення голови облдержадміністрації.

Посадовець зауважила, що до проведення зазначеного заходу райдержадміністраціям, об’єднаним територіальним громадам та міськвиконкомам необхідно вже сьогодні визначатися з локаціями проведення заходів та забезпечити необхідну матеріальну та технічну базу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool