В місті Олександрія за гарячими слідами викрили крадія телефонного кабелю

Серпень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 702 | Коментарі: 0

Вранці по спецлінії 102 надійшло повідомлення про кримінальне правопорушення від небайдужої громадянки. Жінка повідомила, що невідомий чоловік знімає кабель з опори, що знаходиться у приватному секторі на околиці міста.

За вказаною адресою виїхав наряд поліції охорони у місті Олександрії.

В ході обстеження території поліцейські виявили чоловіка з мішком, який переховувався у лісосмузі неподалік, а потім намагався втекти. Поліцейські зупинили особу, під час огляду у мішку було виявлено близько 20 метрів телефонного кабелю.

На місце пригоди викликано слідчо-оперативну групу Олександрійського відділу поліції. Крадієм виявився 27-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За даним фактом проводиться перевірка. Встановлюються розміри нанесених збитків. Наразі правоохоронці розслідують кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

За матеріалами
Управління поліції охорони
в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool