В Мінрегіоні триває конкурс на заміщення посад директорів ДП

Листопад 24, 2015 | Новини | Переглядів: 2042 | Коментарі: 0

Мінрегіон продовжує конкурс на заміщення вакантних посад директорів 17 державних підприємств. Триває прийом документів від кандидатів на посади керівників важливих для будівельної галузі підприємств - ДП «УКРДЕРЖБУДЕКСПЕРТИЗА», ДП «НДІБМВ», ДП «УКРАЇНСЬКИЙ ІНСТИТУТ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИХ РОЗВІДУВАНЬ ДЛЯ БУДІВНИЦТВА» та інших.

Підприємства, на які оголошено конкурс, є ключовими в сфері державної будівельної експертизи, виконання комплексних інженерно-технічних розвідувань для капітального будівництва та науково-технічної діяльності у галузі промисловості будівельних матеріалів і тому потребують ініціативних та рішучих керівників.

Взяти участь у відкритому конкурсному відборі мають змогу громадяни України, які відповідають встановленим вимогам та мають власне бачення шляхів вирішення проблем, які наразі є перед галуззю.

Для участі у конкурсному відборі кандидат має особисто або на електронну адресу konkurs@minregion.gov.ua надати належним чином оформлений пакет документів. З переліком документів та вимогами, щодо їх оформлення можна ознайомитися ТУТ.

Нагадуємо, що прийом документів триває до 06.12.2015.
Запрошуємо до участі у конкурсі всіх хто має бажання долучитися до роботи з підвищення ефективності державних підприємств!

Місце приймання заяв на участь у конкурсному відборі та номер телефону для довідок:
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України: 01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9,
телефон для довідок: (044) 284-06-34 (кадрові питання)
(044) 284-05-43 (питання діяльності підприємства (установи)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool