В Кропивницькому відбувся святковий концерт

Листопад 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1226 | Коментарі: 0

У рамках відкриття 72 концертного сезону Кіровоградської обласної філармонії, відбувся святковий концерт, під назвою «А музика звучить…».

На свято завітало чимало людей, вільних місць не було, а навпаки були організовані додаткові посадкові місця. FOTOINFORM.NET також мав за честь побувати на заході.

З перших хвилин концерту, творчі колективи та солісти вразили глядачів. Публіка вітала артистів з новим сезоном та дякувала їм за професійність і яскравий вечір голосними оплесками та вигуками «Браво». Цього вечора був представлений широкий спектр репертуару. В рамках заходу прозвучали легендарні, класичні твори, патріотичні та народні пісні. Кожен твір брав за душу. Атмосферу підкреслило світлові ефекти.

Як поділився з нами перед початком концерту соліст обласної філармонії, Народний артист України Сергій Дьомін: «Ми завжди хвилюємося перед відкриттям чергового концертного сезону. Кожного року в нашому житті відбувається така подія та для нас це дуже важливо. Насамперед тому, що ми виховаємо глядачів, з дитинства наші земляки знають наш зал та творчість, яку ми несемо».

Вперше у ролі солістів філармонії на головній сцені виступили Артем Гасленко, Олена Колосюк, Олександр Безай. За словами художнього керівника обласної філармонії Наталії Бондаренко, для нових солістів сцена філармонії вже є рідною, адже на протязі декількох років вони неодноразово виступали на ній. Також вона додала, що нові співробітники з’являються щороку: «Нажаль реалії сьогодення такі, що від нас уходять артисти, тому що філармонії важно вижити матеріально. Багато хто поїхав у Туреччину, Іспанію. Тим не менш, ми приглядаємось до молодих артистів, які вже є солістами та лауреатами Всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Ось і цього року ми взяли декілька молодих солістів».

FOTOINFORM.NET також поспілкувався і з новоспеченими солістами філармонії. Відомий співак Кіровоградщини, лауреат Всеукраїнських конкурсів Олександр Безай підкреслює: «Я вже довгий час працюю з філармонією. Все розпочалося ще з того моменту, коли навчався. Але сьогодні для мене особливий концерт, адже в перший раз виступаю на відкриті в якості соліста філармонії. Мені дуже приємно, що так склалось. Вже багато вражень, творчих задумів, які ми будемо втілювати на протязі року. Чекайте від філармонії багато чого нового, тому що зараз багато нових солістів, відбуваються нові віяння. Ми будемо дивувати глядачів».

«Я щиро бажав працювати в філармонії та дуже радію з того, що це сталося,- наголошує Артем Гасленко. - Наразі я студент КДПУ ім.Винниченка, навчаюсь на третьому курсі мистецького факультету. Захоплююсь музикою з дитинства. Справа в тому, що я народився в музичній сім’ї, і дідусь і батько закінчили також КДПУ по курсу бояна. Вони стали для мене наставниками в цій професії і дали необхідний так званий фундамент. Планую дивувати та радувати публіку».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool