В Кропивницькому триває комплекс заходів «Перевізник - зима»

Листопад 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

З 17 листопада до 17 грудня 2017 року, по всій Україні проводитиметься комплекс цільових заходів “Перевізник — зима”, ініціатором яких є Департамент патрульної поліції. Заходи спрямовані на дотримання перевізниками вимог ПДР та Правил перевезення пасажирів.

Основною метою таких заходів є посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час перевезення пасажирів, запобігання виникненню надзвичайних подій під час здійснення таких перевезень та дотримання законодавства у зазначеній сфері.

Особливу увагу працівники відділу БДР УПП Кропивницького приділють питанням підготовки автотранспорту, що здійснює перевезення пасажирів, до використання в осінньо-зимовий період (заміни шин на зимові, справність приладів обігріву скла та салону, організація передрейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв).

Станом на 24 листопада, патрульні поліцейські оглянули 92 автобуси, що використовуються для надання послуг з перевезення пасажирів, у 15 транспортних засобах виявили різного роду технічні несправності: заблоковані аварійні двері, несправності гальмівної системи тощо.

Охоронці порядку склали на перевізників 17 адміністративних матеріалів: 15 адмінматеріалів за ч. 2 ст. 121 (Керування водієм т.з, який використовується для надання послуг з перевезення пасажирів, що має несправності) КУпАП та 2 адміністративних матеріали за ст. 121-2 (Порушення правил перевезення при наданні послуг з перевезення пасажирів) КУпАП.

Патрульні і надалі перевірятимуть маршрутні засоби та проводитимуть інструктажі з перевізниками та водіями щодо неухильного дотримання вимог ПДР та Правил перевезення пасажирів


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool