В Кропивницькому судитимуть іноземця, з чиєї вини сталося смертельне ДТП

Серпень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 677 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області в до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно громадянина Єгипту, який обвинувачується у скоєнні смертельного ДТП у м. Кропивницький.

Розслідуванням встановлено, що іноземець, керуючи автомобілем «PORSCHE CAYENNE», рухаючись зі швидкістю 124 км/год виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з двома легковими авто та маршрутним таксі. В результаті ДТП пасажир автомобіля «PORSCHE CAYENNE» від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні, ще дві особи отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

На даний час обвинувальний акт за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, та спричинення іншим потерпілим тяжких та середньої тяжкості тілесних ушкоджень) КК України скеровано до суду для розгляду по суті.

У разі доведення вини чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, трагічна подія мала місце 25 квітня поточного року у м. Кропивницький по проспекту Винниченка.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool