В Кропивницькому стартувала військово-патріотична гра «Сокіл»

Червень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1437 | Коментарі: 0

Сьогодні на Театральній площі Кропивницького відбулось урочисте відкриття обласного збору учасників Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

У змаганнях беруть участь 30 команд-переможниць міських етапів військово-патріотичної гри з усієї Кіровоградщини. Загалом це 250 хлопців та дівчат віком до 17 років.

Учасників гри привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він побажав усім успіхів і наполегливої боротьби в грі.
- Протягом п’яти днів змагань ви зможете продемонструвати свої знання і вміння, які здобували протягом усього навчального року. Тож нехай переможе найсильніший, - побажав юним патріотам Сергій Коваленко.
Учасники урочистостей пройшли парадом по вулиці Дворцовій до площі Героїв Майдану, де вшанували пам'ять загиблих героїв Небесної сотні покладанням квітів.
Змагання триватимуть протягом 8-12 червня на базі Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Протягом цього часу активісти гри "Сокіл" ("Джура") змагатимуться у конкурсі „Візитка рою”; естафеті на туристській смузі перешкод, вікторинах з історії України. Молодим патріотам доведеться поборотися за перемогу і у спортивному та туристському орієнтуванні, а також у військовій та медичній підготовці.

Сьогодні на Театральній площі Кропивницького відбулось урочисте відкриття обласного збору учасників Всеукраїнської військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool