В Кропивницькому презентували турнір для охочих бути бізнесменом

Січень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 січня, відбулась презентація міського проекту Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми - 2017».

Мета - допомоги молоді вибрати професію, спрямувати її на ефективне навчання протягом життя, подальшу самореалізацію й отримання життєвого досвіду.

Турнір у Кропивницькому проходить за ініціативи управління освіти міської ради при підтримці Кіровоградської торгово-промислової палати та Народного депутата України Костянтина Яриніча.

Наразі на участь у турнірі зареєстровано 293 школярів і 9 вчителів. В рамках проекту, кожному учаснику дається в управління віртуальна фірма та гроші. Головна ціль учасника турніру – розвивати компанію.

Як підкреслила начальник управління освіти міської ради Лариса Костенко: «Зараз проходить заочний дистанційний тур, у якому буде визначено 20 переможців. Саме вони 9-11 лютого будуть змагатися у фіналі. Особливістю цього річного турніру є те, що у ньому приймають участь вчителі. І та школа, вчитель якої отримає перемогу, від управління освіти отримає цінний подарунок – ліцензію на рік на віртуальну бізнес-симуляцію».

«Дуже гарний проект, він дає можливість спробувати себе на практиці у ролі керівника, вчить самостійності та відповідальності, - акцентувала президент Кіровоградської торгово-промислової палати Ірина Саєнко. – Наша підтримка турніру є інвестицією в майбутнє не лише Кіровоградщини, а й України в цілому».

«Ми вирішили підтримати цей проект, тому що він потрібний та корисний. Адже Україна має єдиний шлях стати однією з провідних країн Європи та світу – це шлях інновацій в першу чергу і бізнесі. Впевнений, що учні та вчителі нашого міста матимуть гідні результати турніру», - наголосив Олександр Дануца - помічник Народного депутата України Костянтина Яриніча
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool