В Кіровоградському слідчому ізоляторі відбулося свято з нагоди Всеукраїнського Дня козацтва

Жовтень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 984 | Коментарі: 0

14 жовтня, в Кіровоградському слідчому ізоляторі для неповнолітніх, що тримаються під вартою відділом соціально-виховної та психологічної роботи було проведено захід присвячений Всеукраїнському Дню козацтва.

Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло вирішальну роль у становленні нашої держави. Його історичне значення важко переоцінити. Народ будь-якої країни береже спогади про власне минуле, пишається своєю історією. Перекази про звитяжні вчинки предків передаються з покоління в покоління. Козак - значить вільний чоловік.
На свято було запрошено Президента Кіровоградської Академії козацтва Міжнародної Академії козацтва Рустама Тараненка, який продемонстрував міні-лекцію «Екскурс в історію українського козацтва».
Після міні-лекції неповнолітні мали змогу продемонструвати свою силу і спритність, наполегливість в змаганнях «Козацькому роду немає переводу».

Наталія Завада,
Кіровоградський СІЗО управління ДПтС Україн в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool