В Кіровоградському слідчому ізоляторі проведено конкурс на кращій плакат

Листопад 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

03 листопада 2014 року в Кіровоградському слідчому ізоляторі, відділом соціально-виховної та психологічної роботи для неповнолітніх ув’язнених та засуджених відділення ГОСО було проведено конкурс кращий плакат на тему: «Профілактика ВІЛ/СНІД в установах Державної кримінально-виконавчої служби України».

ВІЛ-інфекція та її кінцева стадія СНІД стали в останні роки однією з айважливіших проблем. Жодна країна не може вважати, що загроза її минула, оскільки у світі реєструються нові випадки інфікування.
Україна не є винятком в загальному епідемічному світовому просторі. Епідемія ВІЛ-інфекції/СНІДу охопила більшість регіонів нашої країни.
Слід відзначити, що в останні два роки збудник активно поширюється всіма трьома шляхами: через кров серед споживачів ін'єкційних наркотиків, статеві стосунки та від матері до дитини.
Під час конкурсу начальник медичної частини Олександр Степанов провів профілактичну бесіду з неповнолітніми ув’язненими про профілактику та лікування ВІЛ/СНІДу в місцях позбавлення волі.

Наталія Завада
Кіровоградський слідчий ізолятор
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool