В Кіровоградському обласному військовому комісаріаті працює військово-юридична консультація

Листопад 21, 2014 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

В Кіровоградському обласному військовому комісаріаті відкрито військово-юридичну консультацію з надання безоплатної первинної правової допомоги військовослужбовцям, членам родин військовослужбовців та працівникам Збройних Сил України, органам військового управління, військовим частинам (установам, підприємствам).

Головним завдання військово-юридичної консультації є надання первинної безоплатної правової допомоги військовослужбовцям та працівникам Збройних Сил України, органам військового управління, військовим частинам (установам, підприємствам), з питань пов’язаних з проходження військової служби, соціальним захистом військовослужбовців та членів їх сімей, законодавством про працю, цивільним, господарським та адміністративним судочинством, що потребує спеціальних знань за напрямками діяльності, а також з метою підвищення рівня довіри і підняття іміджу Збройних Сил України, налагодження плідного діалогу між Міністерством оборони України і військовослужбовцями та працівниками Збройних Сил України, органами військового управління та вчасного реагування на їх ініціативи і звернення.

Прийом у військово-юридичній консультація проводиться щовівторка та щочетверга з 14.00 до 17.00 за адресою: м.Кіровоград,
вул.Кавалерійська, 17/19, каб. № 16. Телефон для довідок: (0522) 24-94-28 – оперативний черговий Кіровоградського обласного військового комісаріата
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool