В Кіровоградській виправній колонії триває впровадження системи «Облік ув’язнених та засуджених»

Вересень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1209 | Коментарі: 0

Нещодавно, завдяки активній роботі колективу відділу по контролю за виконанням судових рішень, провідного інженера зв’язку та інформатизації відділу ІТЗО Кіровоградської виправної колонії УДПтС України в Кіровоградській області (№6) за декілька робочих днів було організовано та забезпечено всім необхідним робоче місце для наповнення інформацією бази даних.

Працівники відділу з великою відповідальністю віднеслися до даного доручення і по черзі в декілька змін заносили інформацію до бази даних на засуджених, які відбувають покарання в установі.
Адміністрація установи впевнена, що завдяки інформаційно-аналітичній системі «Облік ув’язнених та засуджених» працівникам відділу по контролю за виконання судових рішень зручніше буде отримувати інформацію за певними критеріями: особисті дані, адресні дані, судимості, строк покарання, місце попереднього перебування та ін.

Відділ по контролю за виконання судових рішень, Кіровоградської ВК УДПтС України в Кіровоградській області (№6)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool