В Кіровоградській установі виконання покарань виявлено порушення

Серпень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровоградської області проведено перевірку додержання вимог чинного законодавства в Кіровоградській УВП Управління Державної пенітенціарної служби України в області № 14, в ході якої виявлено порушення вимог діючого законодавства.

Під час проведення перевірки виявлено чисельні порушення, що стосуються забезпечення норми жилої площі осіб, режиму роздільного тримання різних категорій осіб, що утримуються в спецустанові, їх матеріального забезпечення.
За результатами перевірки начальнику УДПтС України в області внесено вказівку про усунення порушень законодавства та притягнення винних осіб до дисциплінарної відповідальності, яка наразі перебуває на розгляді.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

На Кіровоградщині тривають перевірки навчальних закладів
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool