В Кіровоградській області продовжується позитивна практика проведення Днів дисципліни.

Лютий 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

Даний захід в органах, установах виконання покарань та слідчому ізоляторі області проведено згідно затвердженого графіка в період з 21 по 29 січня під керівництвом заступників начальника управління та керівників відділів та служб управління.

 Під час Днів дисципліни в установах перевірено дотримання персоналом трудової дисципліни, перевірялась боєготовність, рівень обізнаності персоналу з вимогами статутів, володіння прийомами стройової підготовки, дотримання ним встановленої форми одягу, також перевірено стан організації службової підготовки, організації індивідуально-виховної роботи, та інші напрямки діяльності щодо роботи з персоналом, а саме створення належних умов несення служби, відпочинку, грошового забезпечення та ряд інших питань.
Проведеними перевірками встановлено, що в підрозділах Державної кримінально-виконавчої служби Кіровоградської області на достатньому рівні проводиться комплекс профілактичних, соціально-психологічних, виховних та навчально-методичних заходів з персоналом.
Загалом практика проведення Днів дисципліни дає свій позитивний результат на дотримання персоналом дисципліни і законності, попередження надзвичайних подій, підвищення рівня професійної підготовки, що спостерігається покращенням рівня дисциплінованості і професіоналізму персоналу.

Сектор по роботі з персоналом управління ДПтС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool