В Кіровоградській області перевіряється стан пожежної безпеки шкіл (фото)

Серпень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

Сьогодні шкільні коридори ще порожні, але вже за декілька днів тут буде гамірно і весело – пролунає перший дзвоник, розпочнуться заняття.

Під час канікул у стінах навчальних закладів тривала активна робота по підготовці до початку нового навчального року. Готовність шкіл до зустрічі дітей наприкінці серпня перевіряють спеціальні комісії, до складу яких входять і працівники Управління Держтехногенбезпеки. Інспектори державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки переймаються протипожежним станом освітніх установ. Особлива увага звертається на стан забезпечення дитячих закладів первинними засобами пожежогасіння, обладнання автоматичними установками пожежної сигналізації, системами оповіщення про пожежу та їх стан, наявність необхідної кількості та стан шляхів евакуації, відповідність електричних мереж вимогам електротехнічних правил та іншим питанням, що стосуються безпеки школярів та їх наставників.
У разі виявлення порушень вимог пожежної безпеки та невиконання приписів про усунення порушень вимог законодавства у сферах пожежної, техногенної безпеки, цивільного захисту, винних посадових осіб буде притягнуто до адміністративної відповідальності. Окрім того таким навчальним закладам не буде підписано акт готовності до нового навчального року. Адже школи – це об’єкти, де наші діти знаходяться значну частину свого часу, і ми повинні бути впевнені у їхньому безпечному перебуванні тут.
Управління Держтехногенбезпеки в області

В Кіровоградській області перевіряється стан пожежної безпеки шкіл (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool