В Кіровоградській міській раді побільшає працівників

Липень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 липня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань ЖКГ, енергозбереження та комунальної власності. Її члени розглядали проект рішення щодо структури і чисельності штату міськради.

За словами керуючої справами міської ради Альвіни Бондаренко нині постала необхідність збільшення кількості працівників, бо в зв’язку з процесами децентралізації, в цій сфері виникає більше роботи.
Члени комісії проголосували за те, щоб штат міськради зріс на п’ять осіб. Додаткові працівники з’являться в управління капітального будівництва, в управлінні ЖКГ та в інспекції державного архітектурно – будівельного контролю.
Проте посаду ще одного заступника для начальника ГУ ЖКГ міської ради Олександра Хачатуряна не підтримали. Необхідність додаткового заступника заперечив і сам керівник управління.
Також члени комісії підтримали кандидатуру Наталії Дзюби, що претендує на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool