В Кіровограді згадають померлих від СНІДу

Травень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 968 | Коментарі: 0

18 травня 2014 р. відбудеться меморіальна акція «Імена», присвячена Всесвітньому дню пам’яті людей, які померли від СНІДу.

Під час акції буде розстелено квілт – меморіальне полотно, яке було створено учнями навчальних закладів нашого міста. Такі ж меморіальні полотна будуть розстелені по всій Україні. Найбільший в Україні квілт загальною площею 400 м² цього дня вкриє Софіївську площу у м. Київ. Кожен квілт – символ скорботи та великої трагедії наслідків епідемії СНІДу, яка забрала життя майже 30 000 українців.

Кіровоградське обласне відділення ВБО «ВМ ЛЖВ» разом із Корпорацією «ХХІ століття» Кіровоградський Дендропарк та Кіровоградським відділенням Армії Спасіння за підтримки Управління освіти Кіровоградської міської ради, Обласного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Управління молоді та спорту Кіровоградської ОДА, також цього дня планує провести акцію до дня пам’яті померлих від СНІДу та запрошує долучитися усіх небайдужих.

В цей день заплановано випустити в небо сотню повітряних кульок, кожна з яких міститиме ім’я людини, яка померла через цю хворобу на Кіровоградщині.

Планується також засвітити у Дендропарку міста Кіровоград Алею Янголів. Кожен янгол, який буде представлено на алеї, це виріб дітей різних навчальних закладів нашого міста. Під час акції заплановано нагородити подяками тих представників навчальних закладів, які прийняли участь у виготовлені Янголів.

Акція відбудеться 18 травня 2014 р. Початок о 18.00.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool