В Кіровограді завершується реалізація першого етапу відкриття центру надання адміністративних послуг

Листопад 22, 2011 | Новини | Переглядів: 1575 | Коментарі: 0

В місті Кіровограді завершується реалізація першого етапу відкриття Центру надання адміністративних послуг. Про це йшла мова на понеділковій нараді першого заступника міського голови Василя Дзядуха з керівниками виконавчих органів міської ради.

За інформацією начальника відділу дозвільних процедур Антона Шевченка, Центр буде розташований у лівому крилі першого поверху КМР. Площа Центру на І етапі складає близько 340 кв.м.
В Центрі працюватиме 46 осіб (28 – на постійній основі, 18 – за графіком).
Центром надаватиметься 124 адміністративні послуги, в т.ч. оформлення документів дозвільного характеру, з яких: 57 послуг надаватимуть виконавчі органи міської ради та 67 послуг територіальні органи центральних органів виконавчої влади. Графік роботи Центру буде встановлено з 9:00 до 17:00.
Щоденно Центром планується обслуговувати біля 100 чоловік.
Антон Шевченко відзначив, що, відповідно до розпорядження міського голови Олександра Саінсуса, з міського бюджету на реалізацію проекту вже виділено 299 тис.грн.
До кінця року планується додаткове фінасування з місцевого бюджету на закупівлю 13 одиниць комп’ютерної техніки, 2-х інформаційних терміналів, 2-х плазмових моніторів, встановлення електронної системи керування чергою та структурованої кабельної системи з сервером в сумі 270 тис. грн.
Також вже визначений перелік виконавчих органів міської ради та регіональних дозвільних органів, що надаватимуть послуги в Центрі на постійній основі та за графіком, а рішенням виконавчого комітету затверджені перелік адміністративних послуг, які надаватимуться в Центрі, Положення, Технічний та Загальний регламенти Центру в м. Кіровограді, підкреслив Антон Шевченко.
На сьогоднішній день в міській раді розроблені стандарти надання адміністративної послуги по кожній процедурі, які визначені в інформаційних картах, детальному описі алгоритму процесу розгляду заяв, стандартних формулярах заяв.
Запровадження таких стандартів зробить процес надання послуг чітким, прозорим та зрозумілим, що в подальшому дасть можливість провести сертифікацію згідно ISO 9001.
Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради зробив запити до Міністерства фінансів України та Комітету Верховної ради України з питань бюджету, народних депутатів України щодо включення до проекту Закону України «Про внесення змін до державного бюджету України на 2011 рік» питання про виділення коштів на реалізацію проекту в 2011 році в сумі 2425 тис. грн. Проте на сьогоднішній день питання щодо проведення фінансування проекту в 2011 році залишається не вирішеним.
Усвідомлюючи важливість реформування системи надання адміністративних послуг та доручення Президента України реалізація проекту по створенню Центру надання адміністративних послуг проводиться за кошти міського бюджету.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool