В Кіровограді вшанують загиблих Героїв АТО

Серпень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1487 | Коментарі: 0

До Дня незалежності України у Кіровограді вшанують пам’ять загиблих земляків – Героїв, які віддали свої життя на свободу і цілісність нашої держави, повідомляє сайт міськради

Хід підготовки заходів під час відзначення Дня незалежності перевірив сьогодні секретар міської ради Іван Марковський під час наради з керівниками виконавчих органів.
- Найбільша відповідальність сьогодні лежить на тих, хто здійснює будівництво Алеї почесних воїнських поховань на Рівнянському кладовищі, - наголосив Іван Марковський. – Тут все має бути зроблене на надзвичайно високому рівні, це наша данина пам’яті полеглим захисникам Вітчизни.

Офіційні заходи до Дня незалежності розпочнуться у Кіровограді 21 серпня о 8.15 в ЗОШ №18 та о 9.00 у ЗОШ №17 відкриттям меморіальних дошок на честь Героїв АТО Руслану Слободянюку та Євгену Тельнову.

Цього ж дня у Кіровоградській міській раді відбудеться зустріч з родинами загиблих воїнів. Зустріч, під час якої будуть вручені посмертні відзнаки “За заслуги” ІІ ступеня, розпочнеться о 10.00 в к.215.

Об 11.00 на всіх цвинтарях обласного центру: Алеї почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища, Лелеківському, Далекосхідному, Старобалашівському кладовищі та у селищі Новому відбудуться церемонії покладання квітів до могил полеглих воїнів.

23 серпня, у День прапора України, о 8.30 кіровоградці покладуть квіти до пам’ятної дошки В’ячеславу Чорноволу, а об 9.00 від пам’ятника Володимиру Винниченку розпочнеться урочиста хода до площі Героїв Майдану. З нагоди свята о 18.00 у Кіровоградському обласному театрі дає свій концерт міський професійний духовий оркестр.

Безпосередньо 24 серпня, у День Незалежності кіровоградська молодь має можливість спробувати свої сили у надзвичайно цікавому святковому квесті, який розпочнеться о 14.00 від Театральної площі. А о 17.00 всі мешканці і гості обласного центру можуть долучитися до вже традиційної ходи вишиванок від пам’ятника Ангелу – охоронцю до центру міста.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool