В Кіровограді вшанували пам’ять загиблих працівників міліції (фото)

Серпень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

22 серпня – день пам’яті працівників органів внутрішніх справ, загиблих при виконанні службових обов’язків. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Сьогодні в міліцейських підрозділах збираються разом сім’ї, які втратили дорогих їм людей, та колеги тих, хто загинув захищаючи чиєсь життя.
Боротьба зі злочинністю ніколи не була легкою і безпечною справою. Заради нашого спокою працівники міліції нерідко ризикують власним здоров'ям, а іноді й життям – залишаючи дружин вдовами, дітей і батьків сиротами.
Загалом за роки незалежності держави на Кіровоградщині під час виконання службових обов’язків загинули більше двадцяти правоохоронців.
Щороку наприкінці літа в органах внутрішніх справ вшановують пам’ять тих, хто пішов від нас назавжди.
Цього дня до пам’ятного знаку загиблим працівникам міліції прийшли покласти квіти начальник УМВС України в Кіровоградській області Костянтин Пожидаєв, перший заступник начальника Управління Руслан Бугринець, начальник управління кадрового забезпечення УМВС Олександр Шепелєв, сім’ї загиблих правоохоронців та працівники міліції.
Сьогодні також у Кафедральному соборі міста Кіровограда відбулася панахида.


СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

В Кіровограді вшанували пам’ять загиблих працівників міліції (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool