В Кіровограді вшанували миротворців

Травень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Наприкінці травня в Україні відзначається Міжнародний день миротворців Організації Об’єднаних Націй, який було затверджено Указом Президента України у 2003 році, враховуючи вагомий внесок нашої держави у підтримання стабільності у різних регіонах планети та на підтримку рішення Генеральної Асамблеї ООН.

З цієї нагоди в УМВС України в Кіровоградській області відбулися урочистості. Правоохоронці зібралися разом, аби віддати шану тим працівникам ОВС, солдатам і офіцерам, які з честю та гідністю виконували свій почесний обов'язок у «гарячих точках» світу.
До присутніх звернувся начальник Управління полковник міліції Анатолій Вітюк.
– Бути захисником своєї Вітчизни – складна і відповідальна місія. Захищати народ чужої землі – свідомий і непростий вибір, який під силу лише мужнім і відважним людям. Шановні миротворці, прийміть побажання благополуччя та добра, щастя і взаєморозуміння у родинах, мирного неба та поваги від громадян. Нехай ваша служба буде спокійною і безпечною, успіхи та досягнення – значними і важливими! – зазначив Анатолій Іванович.
З нагоди свята працівники міліції та пенсіонери органів внутрішніх справ, що брали участь у миротворчих місіях, отримали Подяки.
До товаришів по службі з вітальним словом звернувся учасник бойових дій в Югославії полковник міліції Валентин Дроздов.
Також миротворців привітав і голова профспілкової організації атестованих працівників УМВС України в області Валерій Шевчук.
Крім того, присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам’ять усіх, хто загинув виконуючи свій службовий обов’язок.
Після урочистостей правоохоронців з Міжнародним днем миротворців ООН вітав ансамбль при УМВС України в Кіровоградській області «12 регіон».


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool