В Кіровограді внаслідок пожежі 49-річний чоловік зазнав важких опіків і помер

Листопад 10, 2011 | Новини | Переглядів: 1136 | Коментарі: 0

Вчора в одній з кіровоградських дев’ятиповерхівок палала однокімнатна квартира, в якій 49-річний господар жив сам. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області
 

Він пересувався з ціпком і був інвалідом другої групи. Чоловік вийшов на балкон, коли вогонь охопив усе його житло та перекинувся і на сусідні квартири – згорів пластиковий балкон поверхом вище, обгоріли двері двох квартир поруч. На ліквідацію пожежі залучалися 15 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки. Причина пожежі наразі встановлюється.
Господаря квартири у шоковому стані передали медикам. До реанімації обласної лікарні він потрапив з опіками І-ІІІ ступеня, було обпечено 85% шкіри. Такі опіки зазвичай несумісні з життям. Перебуваючи у комі, чоловік помер у лікарні 9 листопада.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool