В Кіровограді відбулись збори воїнів-інтернаціоналістів- кубинців

Серпень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1075 | Коментарі: 0

В конференц-залі готелю “Турист” Кіровоградська обласна організація Української спілки воїнів-інтернаціоналістів-“кубинців” проводила урочисті збори, присвячені 50-річчю військової стратегічної операції “Анадир”.

У даному заході взяли участь: надзвичайний та уповноважений посол Республіки Куба в Україні Фелікс Леон Карбальо, голова Української спілки воїнів-інтернаціоналістів-“кубинців” Лопатін М.О., голова Кіровоградської обласної організації Української спілки воїнів-інтернаціоналістів-“кубинців” Бровченко А.М., в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дьячук С.С., депутат обласної ради, начальник управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації Вишневська В.Ю., члени обласної організації Української спілки воїнів-інтернаціоналістів-“кубинців”, обласної організації ветеранів України. Загальна кількість учасників – близько 70 осіб.
Під час урочистих зборів учасників військової стратегічної операції “Анадир” було нагороджено відзнаками обласної державної адміністрації та обласної ради, обласного військового комісаріату, Української спілки воїнів-інтернаціоналістів-“кубинців”.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool