В Кіровограді відбулись «Козацькі забави»

Жовтень 15, 2014 | Новини | Переглядів: 1091 | Коментарі: 0

Унікальність історії і нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився волелюбний дух наших предків. Через козацтво створювалася наша історія і кожен з нас не тільки причетний, а й відповідальний за неї.

Колектив бібліотеки-філії №8 до Дня Українського козацтва, разом з бібліотекарями ЗОШ №16, підготував та провів козацькі забави «Ми роду козацького нащадки» для учнів 8-А класу ЗОШ №16.
Мета заходу – згадати епоху козацтва, яка створила багатогранну, глибоку духовність, що стала гордістю і окрасою української історії та культури, сприймати козаків як символ мужності, честі, людської і національної гідності.
Історична подорож «Козацькій славі жити у віках» ознайомила присутніх з історією українського козацтва.
Присутні розділилися на дві команди «Козачки» і «Отамани» та змагалися, відповідаючи на запитання вікторини «Хай козацька мудрість воскреса щоднини»,були активними у інтелектуальному конкурсі «Козацькі скарби», у грі «Лото» та «Хто швидше?».
Діти проявили гарні знання з історії, кмітливість та ерудицію.

Валентина Кизілова - завідувачка


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool