В Кіровограді створено координаційний центр допомоги родинам військовослужбовців

Березень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 1021 | Коментарі: 2

Усі, хто в Кіровограді може прийняти до себе на якийсь час родину військових, пропонують звертатись до координаційного центру. Також важливо зголошуватись тим, хто має змогу власним транспортом забрати людей з Криму.

Писати і дзвонити сюди: linayaroslavska@gmail.com, 099-759-68-69 та 067-630-35-34. Або в групи Євромайдану у Кіровограді в соціальній мережі Фейсбук.

"Наші друзі, кримчани, зараз потребують підтримки. Особливо це стосується сімей військових. У разі, якщо їм потрібно буде на деякий час залишити свої домівки, ми маємо проявити гостинність і прийняти їх як своїх рідних. Я збираю інформацію про кіровоградців, які тимчасово можуть надати прихисток родинам військовослужбовців, і про тих, хто може забрати їх своїм автотранспортом. Сподіваюся, що до такого не дійде, що все вирішиться найближчим часом, і всі ми залишимося у своїх домівках, зі своїми рідними. Але й не забуваймо, що від Майдану почався новий відлік часу, і всі українці тепер "приречені" допомагати один одному" – зазначила координатор центру Аліна Ярославська.

Інформаційна служба Кіровоградського Євромайдану
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool