В Кіровограді пройшов семінар з підприємцями

Вересень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

Управлінням Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області, в конференц-залі ПАТ «НВП «Радій», проведено щорічний семінар з підприємцями, які мають ліцензії на право надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення.   Їх на території області - 33.

Із вступним словом до присутніх звернувся начальник Управління полковник служби цивільного захисту Ігор Парфьонов. Він зазначив, що системи протипожежного призначення завжди мають йти в ногу з часом для забезпечення максимальної пожежної безпеки громадян. Разом з тим, Ігор Вікторович наголосив на необхідності використання лише сертифікованої високоякісної продукції під час надання послуг та виконанні робіт протипожежного призначення.
Організатори довели до відома учасників семінару нові вимоги діючих нормативно-правових актів. Також було проаналізовано основні порушення, які допускаються ліцензіатами під час роботи.
Мова на семінарі йшла й про те як організовуються перевірки, які права та обов’язки мають перевіряючі та ліцензіати, який порядок проведення перевірок та оформлення їх результатів. Також розглянули, за яких умов може анулюватися ліцензія та порядок оскарження рішення про її анулювання. Підприємці та гості, отримали фахові та вичерпні відповіді по даній темі.
Одночасно, в рамках заходу, співробітники ПАТ «НВП» Радій» продемонстрували присутнім сертифіковані та сучасні приймально-контрольні прилади власного виробництва. Під час презентації присутнім було представлено інженерне обладнання систем протипожежного захисту.
Такі заходи мають велике практичне значення, адже дозволяють підвищити професійний рівень ліцензіатів, що в свою чергу матиме позитивний вплив на протипожежний стан об’єктів.

Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool